Maarten Ducrot Tour de France NOS

Maarten Ducrot is een voormalig Nederlands wielrenner en tegenwoordig verslaggever van wielerwedstrijden bij de NOS. Hij staat vooral bekend om zijn leuke, grappige, rare uitspraken. Vele kijkers spelen dan ook tijdens de Tour de France de Maarten Ducrot bingo! Op de website fok heeft een van zijn grootste fans een aantal bingokaarten gemaakt voor de Tour 2009. Doe dus gezellig mee met een van deze kaarten en kijk of u bingo haalt! Ducrot Bingokaarten

7 Reacties

 1. Ik ben blij dat er weer met oortjes wordt gereden, zo als het ook hoort. Hopelijk nemen ze volgend jaar ook een tomtom op de fiets mee zodat er minder val partijen komen in de afdalingen. We leven niet meer in de midel eeuwen. Een dagrit is net een project daar wil je ook maximaal in geinformeerd worden over de voortgang. Ook zo niet als eerste de deelnemers.

  Gr. Erik

 2. Hi Maarten,

  Re: Oortjes
  Het gebruik van oortjes wordt voordurend in verband gebracht met grotere veiligheid. Tussendoor de klok terugdraaien kan dan niet logisch lijken, maar misschien moet het bezien worden in een groter perspecitief.
  Wellicht kunnen jullie het voortouw nemen en in contact treden met het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.
  Deze het voorstel doen om gedurende 2 dagen in een nader te bepalen maand (augustus lijkt me wel aardig) het dragen van gordels in auto’s te verbieden, om te kijken of dit de veiligheid ten goede komt.

  Zomaar schot voor de boeg…..

  Have fun in la douce France

  Best regards
  Jennifer

 3. hallo daar,ik geniet weer van jullie.
  Herbert mijn compliment voor de ook mooie”toeristische dingen en Maarten,ik vind je onderkoelde humor helemaal top.
  Toen mijn man nog leefde reden we vaak met de renners op en sliepen in al een jaar eerderde gereserveerd aggenebbig “Hotel’
  en nu moet Erik zijn makkers nog achter de broek zitten.
  Heb het goed daar,ik drink een wijntje voor de buis.

 4. LS,

  Indien ik het me goed herinner was er vroeger bonifacatie tijd te verdienen.
  Tijdens de ritten onderwerg.
  Maakte dit systeem de koersen niet aantrekkelijker.

  Grt.
  Piet

 5. Hallo heren

  ik heb geen vraag maar ik heb een antwoord op je bericht over Di Luca

  Hij werd positief gevonden tijdens Giro De Italia van 2009

  ging om deze data’s 20 en 30ste Mei

  Bron : Le Quipe

 6. Stelling: Het winnen van Garate is slecht voor het Nederlandse wielrennen.

  Ik begrijp niet jullie uitbundigheid en dat van Dione de Graaf over een Rabobank-overwinning. Het gaat hier wel om een Spanjaard, die na zijn overwinning terecht zei, wij Spanjaarden hebben nu 3 overwinningen behaald en met geen woord over de Rabobank repte.
  In de finishreportage heb ik zelfs de klassering van Posthuma niet gehoord , echter wel dat hij geknecht had voor Garate.
  De belangstelling voor wielrennen is en vooral bij jongeren danig afgenomen, die zijn meer in autorace geïnteresseerd en dat was vroeger wel anders, toen er nog Nederlandse successen waren te melden. Nederlanders moeten weer voor eigen kansen gaan, daar kun je dan prachtige sportprogramma’s omheen bouwen. Nu moeten we het in de programma’s doen met Bobo’s van de sponsors die het meer om de exposure gaat dan om het Nederlandse succes. De Nederlandse publieke omroep mag geen verlengstuk worden van die commercie, maar pal staan voor de Nederlandse sporters, in dit geval de wielrenners.

  Herman Balster

 7. hi Maarten
  ik hoor jullie steeds praten over berg categorie, maar als ik BV een breg heb van de 4de categorie hoe hoog is deze dan?????

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: