Live Etappe 3 Tour de France 2009

We gaan weer bijna van start in Etappe 3 van de Tour de France 2009! Een etappe gemaakt voor de sprinters en Cavendish denkt nu al na hoe hij het beste de sprint kan aangaan in Le Grande Motte. Vanzelfsprekend kan je vandaag alles weer live volgen via Tour Livestreams maar we bieden hier ook live verslag aan van alle gebeurtenissen als je de stream niet kan bekijken! Veel plezier straks!

13:29 Direct vanuit de start demarreerden Bouet en Dumoulin. De Kort en Pérez Moreno volgden. Het peloton liet de vier gaan en volgde na bijna 7 kilometer op 2.15 van de twee Fransen en op 1.45 van De Kort en zijn vluchtmaat.
13:39 Vorig jaar wón Dumoulin de derde etappe. Ook toen ontsnapte hij al vroeg in de etappe met eveneeens drie medevluchters. Op de meet was hij net iets sneller dan Paolo Longo Borghini, Romain Feillu en William Frischkorn.
13:45 De voorsprong loopt gestaag op. Na 20 kilometer zijn de vier 8.15 vooruit.
13:50 Wist je dat je ook LIVE kunt wedden op deze etappe? Dus als je denkt dat de vluchters het zullen redden zet je in op hen, als je denkt dat Cavendish nog terugkomt dan zet je in op hem. Dat kan nu zelfs gratis bij unibet met je welkomstbonus als je je gegevens invoert.
14:17 De voorsprong is nu 12:15. Gaat Koen de Kort het voor ons land doen vandaag?
14:45 De voorsprong is geslonken naar 9 minuten.
14:50 Het lijkt erop dat geletruidrager Fabian Cancellara het wel genoeg vindt zo. De Saxobank-ploeg nestelt zich op kop van het peloton en voert het tempo iets op.
15:30 De ploeg van klassementsleider Cancellara komt naar voren, op het moment dat het gat naar de dertien minuten ging. Nog 110 km te gaan!
16:05 Het is aan het peloton niet te zien, maar blijkbaar is het tempo toch behoorlijk omhoog gegaan. De voorsprong van het kwartet is geslonken tot minder dan 8:30.
17:05 Verschil: 4.10 minuten op het peleton. Het gaat erom spannen! nog 46+ km
17:10 Het verschil duikt onder de vier minuten. Nog 43 kilometer voor de boeg. Columbia leidt de meute.
17:30 Waaiers in het peleton. Het gaat los!
17:35 Kenny van Hummel is afgevallen
17:39 De groep met Armstrong heeft een voorsprong van dertig seconden.
17:42 Armstrong, Popovych, Beppu, Hivert, Hupond, Zubeldia, Hushovd, Roulston, Kern, Bouet, Pineau, Bouet, Eisel, Cavendish, R. Perez, Hincapie, Kirchen, Martin, Renshaw, Rogers, Monfort, Augé, Lemoine, Geschke, De Kort, Gerdemann, Wegmann. Gat slinkt: 23 sec.
18:00 Het is 6 uur en de laatste kilometers! Wie zal er winnen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: