NOS Radio Tour de France

Honderdtachtig profwielrenners zijn zaterdag 4 juli in Monaco van start gegaan tijdens Tour de France van 2009. De drie weken durende wielerronde trapt af met een tijdrit in het ministaatje Monaco. Je moet wel onder een enorm grote steen liggen wil je de komende weken niets van het wielrenspektakel meekrijgen… Via radio, televisie en internet is de Tour uitgebreid te volgen. Zoals ieder jaar verandert Radio 1 tijdens de Ronde van Frankrijk in ‘Radio Tour de France’, met vandaag natuurlijk het officiële begin!

De NOS zendt zoals elke jaar op Nederland 1 alle etappes live uit. Het commentaar bij de beelden wordt verzorgd door Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot. ’s Avonds rond de klok van elven presenteert Mart Smeets zijn praatprogramma ‘De Avondetappe’ waarin hij dagelijks gasten ontvangt om als vanouds te eindigen met de zoetgevooisde Dalida.

Op Radio 1 wordt in ‘NOS Radio Tour de France’ iedere middag live het etappeverslag uitgezonden. Gio Lippens en wielrenner Aart Vierhouten verzorgen het commentaar. Iedere ochtend tussen 08:30 en 09:00 uur een vooruitblik op de dag met ‘De Tour Ontwaakt’ en in ‘De Avondetappe’ van 22:00 tot 23:00 uur een terugblik.

De eerste uitzending van NOS Radio Tour de France is zaterdag 4 juli van 14:00 tot 20:00 uur te horen op Radio 1. Ook is alles te volgen via de Online Tour de France Streams. Handig voor als je op je werk zit 😉 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: