Stef Clement teleurgesteld

Stef Clement die normaal gesproken een goede tijdrit kan rijden, is teleurgesteld over zijn prestatie tijdens de proloog van de Ronde van Frankrijk. De wielrenner uit Zevenbergschen Hoek noemde de individuele tijdrit over 15,5 kilometer een ‘moeilijk begin’.
De Zwitser Fabian Cancellara werkte de rit af in 19 minuten en 32 seconden. Robert Gesink was de beste Nederlander in 20 minuten en 47 seconden, goed voor een dertigste plek.

Clement eindigde met 21 minuten rond op de 46ste plek en had meer vewacht. “Er ging niks zoals ik het wou”, verklaarde hij na afloop. Hij kreeg tijdens de rit al snel last van zijn maag. “Het is niet anders. De Tour is nog lang”, probeerde hij zichzelf op te monteren.

Toch had hij liever een goede proloog willen rijden. Wat dat dan was? Hij had met een goed gevoel over de streep willen komen.

Piet Rooijakkers uit Gerwen kon evenmin veel potten breken. Met 21 minuten en 33 seconden eindigde hij op de 118de stek. Koen de Kort uit Liempde had 21 minuten en 56 seconden nodig. Daarmee staat hij nu op de 153ste plaats.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: