Wedden Tour de France 2009

Op 4 juli begint de Tour De France dit jaar in Monaco. De mannen van Unibet hebben hun huiswerk al gedaan. Er kan al worden ingezet. De grote favoriet in hun ogen is Alberto Contador. Met een quote van slechts 1,85 dichten zij de man een coinflipje op de overwinning toe. Dat lijkt mij zwaar overdreven. Dit maakt het inzetten op de andere deelnemers daarmee interessanter. Dit meld de website Tour de France Wedden vandaag!

Kanshebber nr. 2 is volgens de kenners Lance Armstrong. Een wedje op hem levert al weer 6/1 op. Naar mijn mening is een inzet op Menchov, winnaar van de Giro het meest interessant met een uitbetaling van 15/1.

De Nederlander van de Velde is met 40/1 een grote outsider, maar geld op hem inzetten is je geld weggooien. Wel is het een optie om te wedden op een podiumplek voor de talentvolle Nederlander. Een plaatsje bij de eerste 3 levert 8/1 op.

Contador 1,85/1
Armstrong 6/1
Schleck 6,5/1
Evans 10/1
Menchov 15/1
Leipheimer 25/1

Van de Velde 40/1
Gesink 65/1
(registreren en daarna naar tour de france voor actuele noteringen).

Eén reactie

  1. […] Geplaatst door wedden op 14/06/2009 Op 4 juli begint de Tour De France dit jaar in Monaco. De mannen van Unibet hebben hun huiswerk al gedaan. Er kan al worden ingezet. De grote favoriet in hun ogen is Alberto Contador. Met een quote van slechts 1,85 dichten zij de man een coinflipje op de overwinning toe. Voor meer info en de andere noteringen kan je terecht bij Wedden Tour de France […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: